flowplayer

Open full view…

html5: Video file not found

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 14:15:01 GMT

Just uploaded two videos using Drive. Setup the webpage as instructed (both head and body components) for embedding. Get "html5: Video file not found" when I try to access web page. Fails in Firefox, Pale Moon, Chrome. Works in IE (with WebM MF components) installed. As another test, I installed Flowplayer on my server and can view videos placed on my server just fine. Using Lunarpages as host and had to define the appropriate Mime Types to stop getting this same error with that test.

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 14:50:47 GMT

Deleted video files from Drive and re-uploaded them. Re-copied and re-pasted "head" and "body" components into web page. Re-tested. All browsers now work.

bbbo
Sat, 21 Jun 2014 15:14:11 GMT

hm, sorry about that. There's no error in the logs. Strange; I'd have said there was an upload problem for the webm but if it worked for you in IE, this doesn't seem to be the case. Good it works now, if you encounter problems please email us directly at support@flowplayer.org .

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 15:16:06 GMT

Thanks!

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 18:04:09 GMT

Uploaded a third video to Drive. Now problem has resurfaced. Tried deleting all three videos and re-uploading all three. Still get error after pasting in the playlist.

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 18:06:04 GMT

URL to problem web page is "http://www.mywildlifeclub.com/ViewStandardVideo.php"

bbbo
Sat, 21 Jun 2014 18:12:14 GMT

hmm..this looks like an access problem... we'll check.

MyWildlifeClub.com
Sat, 21 Jun 2014 18:56:11 GMT

Just discovered that 2 of the 3 videos will not even play in the Drive web page itself. Maybe that will help in diagnosing the problem. Gets the same error message when you click play on the Drive page. So, I conclude that it is not a problem with what I have coded in my own web page.

Anssi P
Sun, 22 Jun 2014 05:56:59 GMT

All three videos that you now have in your Drive account are private. You should make them public to make them visible again. Select the videos by clicking the title areas, then press "publish" in the black toolbar.

Anssi P
Sun, 22 Jun 2014 06:03:13 GMT

Unpublished (private) videos have a red icon in the upper left corner. [Screenshot on 2014-06-22 at 09_00_57](//res.cloudinary.com/moot/image/upload/t_d3-gallery-s1/v1403416941/:flowplayer:B3eh:screenshoton20140622at09_00_57.png.jpg)

Anssi P
Sun, 22 Jun 2014 06:08:37 GMT

Note that if you exceed the 5 GB monthly streaming quota, drive automatically makes your videos private. You get a warning email before this happens. You seem to not be close to reaching the quota, you have 0.24 G of usage this month.

MyWildlifeClub.com
Sun, 22 Jun 2014 11:21:21 GMT

Have published all three videos and they still will not play in Flash page of my account. Is availability active immediately or is there a waiting period?

MyWildlifeClub.com
Sun, 22 Jun 2014 11:22:13 GMT

Oops, I meant to say "will not play in Drive page of my account"

bbbo
Sun, 22 Jun 2014 16:05:17 GMT

this should be immediately, at least it works for me... do they show in your website now? For me they do... still they should be visible in your Drive page as well. Did you check with a different browser?